снимка pixabayНе бива да отлагаме изборите заради епидемията, тъй като пикът

...
снимка pixabayНе бива да отлагаме изборите заради епидемията, тъй като пикът
Коментари Харесай

Проф.Иво Петров: Пикът е зад гърба ни, вече овладяваме епидемията

снимка pixabay

Не бива да отлагаме изборите поради епидемията, защото пикът е зад тила ни и епидемията започваме да я овладяваме. 

" В лечебните заведения би трябвало да се гласоподава, а имунизираните да се усилят. Не бива да се лимитират правата на никой ". Това сподели кардиологът проф. Иво Петров в ефира на NOVA NEWS.

" Могат да се провеждат безвредно избори и за 28 март, какво ще се промени до 18 април? Не би трябвало да се мисли за фрапантно отсрочване на изборите. Струва ми се, че сме минали пика и започваме да овладяваме пандемията, тъй като знаем доста повече ", счита експертът.

По думите му през вчерашния ден се е ваксинирал, само че няма недоволства, а когато има масиран достъп до имунизиране, то ще става и по-бързо. Той призна, че е имал съмнения дали да се имунизира, само че фактът, че имунизациите са избавили милиарди човешки животи, го е убедил.

Според него повече от половината от хората ще се имунизират, другите ще са го прекарали и ще имат антитела.

" Ваксината не пречи за търсенето на други способи на лекуване. Няма да има 1 способ и 1 лекарство, ще има разнообразни лекарства в другите етапи. Най-вероятно ще има 6-7 ваксини. Няма да се разреши да се създаде толкоз рискова ваксина, че да крие опасности за здравето на хората “, сподели проф. Петров.

Той показа положителния си опит след използването на йонизатори на въздуха върху пациенти с COVID-19. „ Това не е нов способ на лекуване. Както с препарата Ивермектин, който стана още веднъж известен. Явно се връщаме към добре познати от практиката способи на лекуване “, изясни кардиологът, представен от Darik News.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР